Η CoffeeXP δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες baristi να εκπαιδευτούν στην παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας Nestlé, με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου!
Σε συνεργασία με τον chef ζαχαροπλαστικής, Στέλιο Παρλιάρο, διοργάνωσε ένα σεμινάριο, που απευθύνεται σε επαγγελματίες baristi, με αντικείμενο το πολύ αγαπημένο σε όλους ρόφημα σοκολάτας, στην Πάτρα.
Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, o Στέλιος Παρλιάρος βάζει όλη του την τέχνη εκπαιδεύοντας με τον πιο γλυκό τρόπο τους baristi στη σωστή παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας. Μέσα από τις δικές του συνταγές, μαθαίνει τους baristi να συνδυάζουν τις κατάλληλες γεύσεις και τα σωστά υλικά και τους αποκαλύπτει «μυστικά» tips για τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος του αγαπημένου μας ροφήματος.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μεταδίδει στους συμμετέχοντες baristi τρόπους και έξυπνες ιδέες για την ιδανική ανάδειξη της έντονης, αλλά ταυτόχρονα γλυκιάς και γεμάτης γεύσης του ροφήματος. Χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη του τις ποιοτικές σοκολάτες Nestlé Chocolate και Λευκή σοκολάτα, εμπνέεται ιδιαίτερες συνταγές-cocktail για να δημιουργήσει ροφήματα απλά, όπως το ρόφημα λευκής σοκολάτας με αμύγδαλο, αλλά και πιο περίπλοκα, όπως το γευστικό ρόφημα σοκολάτας με πιπέρι καγιέν.